Punkrock made in Slovakia volume 4

SLOBODNÁ EURÓPA - Pes
ŠIBENICA - Buď sám sebou
PRINCOVIA - Blbé stavy
CENZÚRA - Dajte mi pokoj!
ZÓNA A - Nikto nevie jak to dopadne
PLUS MÍNUS - When I Can´t Sleep
BRICKFIELD - Prachy a klud
HORKÝŽE SLÍŽE - Čundr bejby
STREET SPIRIT - Víkend
INÉ KAFE - Štát
EX TIP - All Mine
DIGITUS IN RECTO - Casper, Little Bear And Angel Cookies
SAMMET - Iná
NÁSILIE PROTI VEREJNOSTI - Silikónové hlavy
SITŇAN - Nemravné závislosti
PUNKHARD - Opica z piva /live/
PROBLEM - Back From Black Dreams
DRUHÁ L!GA - Normálne dieťa
HORSKÁ CHATA - Strašný sen
NEKULTÚRA - Zbohom rodina
FATÁLNY PROBLÉM - Nadnárodné spoločnosti /live/
NULOVÉ SPOJENIE - Naša cesta
PUNKREAS - Milujme sa...
ŠHT - Nenávisť
KĽEMONES - Dezertér
HOSPITAL BUKRA - Uštvané zviera
HT - N.K.R
MASOVÁ ONÁNIA - Na Slovensku je to tak
EDITOR - Možno





[2005 MUSICA.sro]

 

PUNK ROCK made in Slovakia vol.4 IS NOT DEAD supermusic.sk

Producent Vlado Lamoš a vydavateľstvo Musica s.r.o. príde na trh s unikátnym projektom. V poradí už štvrtý výber zo série samplerov Punk Rock Made In Slovakia nadväzuje žánrovo na mapovanie tuzemských punkových skupín. Zaujímavosťou tohto projektu nie je len jeho encyklopedická cena ale aj to, že prvé tri časti tohto sampleru vyšli u major labelu /čo bolo aj vyčítané producentovi tohto projektu/ tento krát štvrté pokračovanie bude vydané malou vydavateľskou značkou. Čo bolo v pozadí tohto kroku sa snáď dozvieme neskor. Kompilácia má obsahovať 29 trackov v celkovej dĺžke bezmála 80 minút. Od známych tuzemských legendárnych mien ako Zóna A, Ex tip, Slobodná Európ, Editor či projekt Peci Uherčíka na ktorom nájdete mená ako Temeraf, Whisky, Braňo Alex, Sveťo Korbel, Vrabca, Španko a iní ako aj novinky pokračovateľov tohto hudobného štýlu Iné kafe, Plus mínus, Horkýže slíže, Šibenica, Sitňan a ďalší, ale viac, či menej známe punkové formácie. Toto CD bude nesporne veľmi dobrým prehľadom toho, čo v súčasnosti máme na slovenskej punkovej scéne. Dvadsaťdeväť skladieb na tejto kompilácii. Album PUNK ROCK Made in Slovakia vol.4 vám určite zaručí 80-minutový punkový nášup bez prestávky.
 
Punk Rock made in Slovakia vol. 4  supermusic.sk

Vychádza: 15. mája 2005
Vydáva: Musica s.r.o. 2005

16.mája 2005 sa dostane do predaja nová kompilácia PUNK ROCK made in Slovakia vol.4.

Kompilácia Punk Rock Made In Slovakia je už v poradí štvrtým pokračovaním známej antológie slovenských punk rockových skupín, okrajovo zameraných tiež na spriaznený hard core a v súčasnosti tak celosvetovo príťažlivý neo punk. Jedinečnosť samplera spočíva popri samotnej exkluzivite aj v jeho encyklopedickom charaktere, kde sú v pomerne rozsiahlom booklete jednotlivo chronologicky predstavené všetky zúčastnené kapely vrátane ich fotiek.
Ak prvé tri pokračovania tohto (vyšli v rokoch 2000 až 2003 u labelu Universal Music, kde sa stali katalógovými bestsellermi), na našom trhu úspešne zavedeného a vyhľadávaného titulu, prezentovali zväčša skupiny obsiahnúce obdobie rokov 1979 - 2000, práve „štvorka“ sa viac zamerala na mladé tuzemské súbory nového milénia. Stretávajú sa tak na nej známe legendy (Ex Tip, Zóna A, Slobodná Európa, či projekt Peci Uherčíka – Násilie proti verejnosti) )a ich nasledovníci ( Brickfield , Princovia, Plus Mínus, Sitňan, Šibenica, Street Spirit ). Taktiež predstavuje viaceré viac či menej známe punkové kapely z celého územia Slovenska a tiež tých, ktorým sa podarilo dobyť mainstreamové vody (Iné kafe či Horkýže slíže).
Ojedinelá, takmer osemdesiat minútová dĺžka nosiča prináša poslucháčom a priaznivcom spomínaného hudobného žánru až tridsať skladieb od rovnakého počtu interpretov, čím taktiež získava istý punc raritnej výberovky na našom hudobnom trhu.

 Hore | Späť