(1.12.2004)
Vyhodnotenie českej časti turné Slobodnej Európy & Zóny A
www.slobodnaeuropa.sk

Tak aj česká časť spoločného turné so Zónou A "35 rokov punku, chaosu a pakárne na Slovensku" je úspešne za nami. Dopadla taktiež super, v stručnosti takto:

12.11., BRNO (400 ľudí) - veľmi vydarený koncert aj návštevnosťou, napriek tomu, že Zóna tu hrala pred pol rokom a Slobodka 2 x za posledné 2 roky, ľudia aj organizátori perfektní, zábava obidvoch kapiel pokračovala až do rána v jednej brnenskej top krčme spolu s niektorými punks...

13.11., ZLÍN (350 ľudí) - druhý koncert v rámci moravského výjazdu tak isto dopadol fajn, až na začiatok koncertu, kedy pár "týpkov" sa snažilo narušiť jeho dobrú atmošku, avšak ktorí boli okamžite spacifikovaní. Golem je podľa mňa najlepší klub vôbec v celej ČR po všetkých stránkach a po tomto koncerte to platí naďalej.

26.11., PLZEŇ (300 ľudí) - do Plzne sme cestovali s pocitom, že to je posledný výjazd v rámci tejto šnúry a že to treba teda dôstojne osláviť, doprevádzala nás aj partia kamošov z Bratislavy, ktorí si to nechceli nechať újsť a aj vďaka ním sa celý tento výjazd stal celovíkendovým žúrom... Všetko bolo v poriadku, aj ľudia, aj klub, Mandela za barom zas čaroval, niektorí vydržali chlastať až do siedmej ráno (že T.....?), aby už o ôsmej pokračovali.

27.11., PRAHA (550 ľudí) - posledný koncert šnúry, ľudí na mrte, obe kapely hrali v klube Matrix po prvý krát, priestory klubu perfektné, koncert vynikajúci, aj v Čechách tento posledný koncert v Prahe bol vyvrcholením českej časti šnúry.

Sumár: na všetkých 11 koncertov sa prišlo pozrieť cca 4.930 ľudí.

Díky všetkým za perfektné turné: ľuďom, Zóne A, hosťujúcim kapelám, klubom.

 

Autor: Roman Fecko

 Hore | Späť