Názov: Na predaj
Počet skladieb: 14
Rok vydania: 2004
Vydavateľstvo: Inflagranti Records
>>> Objednaj CD <<< z INFLAGRANTI RECORDS

ZOZNAM SKLADIEB:

Nebuď hlúpa Ja ťa nechcem Nech si každý robí čo chce Pani dokonalá Bratislavské dievčatá Som zlý Haf HafHlasy z podzemia Je to jedno Chleba Sanitka Na predajIdeálny svet Závislí

ZÓNA A -  Na predaj - (Inflagranti Rec.)
Kapela Zóna A, která na sebe upozornila již v osmdesátých letech, se může honosit označením legenda slovenského punku. Na trhu je nová deska, která přináší čtrnáct stručných písní včetně skladeb Nebuď hlúpa, Ja ťa nechcem, Som zlý či Nech si každý robí co chce.
iDnes.cz

Vo vlastnom nezávislom vydavateľstve Koníka, speváka skupiny Zóna A, by mala vyjsť novinka týchto legendárnych punkerov: „Mladí ľudia sú dnes radikálnejší a majú vyhranenejšie politické názory. Myslím si, že momentálne je na Slovensku najväčší kult punkových kapiel a vidíme to aj na našich koncertoch – veľa ľudí prišlo punku na chuť. Hráme staré, stredné aj najnovšie pesničky a ďalej sa zubami-nechtami držíme koreňov punku.“
casopis.markiza.sk


1. Nebuď hlúpa
Mala si román s Ivanom, keď som ti vravel mám ťa rád. Začala si si s Romanom, ja som ti volal tisíc krát. Teraz sa flákaš s Marošom, mojím najlepším kamošom. A vídať ťa aj s Braňom, neviem čo vidíš na ňom. nebuď hlúpa, začni si so mnou. Neobanuješ, vravím ti rovno. Prečo vymetáš bary, disky, krčmy a bufety. S tými čo ti nesiahajú ani po päty. tak daj mi ruku a uvidíš z oblakov eifelovku. Vstávať do práce nemusíš, šéfke zakývaš z New Yorku. Darujem ti aj Chevrolet a budem na teba ako med. Tvoja adresa sa zmení: "Na veky v siedmom nebi". Nebuď hlúpa, začni chodiť so mnou. Čo necítiš, srdce mi horí ohňom. Prečo vymetáš brány, kríky, toalety. Vstúp do Hiltonu a stiahni rolety. Nebuď hlúpa, začni si so mnou. Neobanuješ, vravím ti to rovno. Prečo vymetáš bary, disky, krčmy a bufety. S tými čo ti nesiahajú ani po päty.


2. Ja ťa nechcem
Už zase drnčí telefón a počujem tvoj hlas. "Koňýk, nejdeš dneska von?" ja klamem, že nemám čas. Voláš ma na skvelý žúr, sľubuješ zábavu. Tvoj ksicht mi však zaručene skazí náladu. Nie Nie Nie Nie presný dôvod neviem. Lezieš mi na nervy akurát. Na druhý deň mi na displeji zabliká SMS. Slová čo som včera počul, čítať môžem dnes. Aký máš dnes večer plán? Skočme na pivo. Ja chcem piť so svojou babou a nie s takým debilom. Nie Nie Nie Nie ja s tebou byť nechcem. Nie Nie Nie Nie ja ťa nemám rád. Nie Nie Nie Nie presný dôvod neviem. Mám ťa plné zuby akurát. Nie Nie Nie ja s tebou byť nechcem. Nie Nie Nie Nie ja ťa nemám rád. Nie Nie Nie Nie presný dôvod neviem. Nie Nie Nie Nie


3. Nech si každý robí to čo chce
Kto chce ten nech pracuje. Kto chce nech si tancuje. Kto chce nech buduje lepší svet. Kto chce nech Boha miluje. Kto chce nech si sexuje. Na to je len jedna odpoveď. Nech si robí každý čo chce. Každý nech si robí čo chce. To bude fajn. Kto chce nech sa láskou opíja. Kto chce nech ksichty rozbíja tým, ktorých to tiež baví sa biť. Kto chce nech volí ľavicu. Kto chce nech dvíha pravicu, ale ostatných nech nechá na pokoji byť. Nech si robí každý to čo chce. Každý nech si robí to čo chce. To bude fajn


4. Pani dokonalá
Ty presne vieš čo chceš a čo nie. Najlepšie vieš vždy čo správne je. Len ty vieš ako treba žiť a nemôžeš sa nikdy pomýliť. Dokonalá. Pani dokonalá. Pani dokonalá je je je. Ty vieš čo sa hodí a čo nie. Ty máš dokonalé správanie. Ty vieš presne kam je treba ísť. S kým sa stretnúť a koho obísť. Dokonalá. Pani dokonalá. Pani dokonalá je je je.


5. Bratislavské dievčatá
Na uliciach v Bratislave. Pred Priorom v ľudskom dave. Nájdeš isto, je to jasné, dievča veľmi krásne. Bratislavské dievčatá, každá ma svoju krásu. Bratislavské dievčatá, každá ma svoje chyby. Bratislavské dievčatá, chytáme ich ako ryby. Ale ja mám u nich smolu. Každá na mňa kašle. behám po uliciach hore dolu. Kým iskierka nádeje zhasne. Bratislavské dievčatá, každá ma svoju krásu. Bratislavské dievčatá, hľadáme v nich svoju spásu. Bratislavské dievčatá, každá má svoje chyby. Bratislavské dievčatá, chytáme ich ako ryby.


6. Som zlý
Už ako malý som sa často bil a nikoho som nezdravil. Som zlý, som zlý, som zlý. V žiackej som päťky gumoval, vyrušoval a opisoval. Som zlý, som zlý, som, zlý. Zlý, zlý, ale ostatní sú ešte horší. Zlý, zlý, ale lepší ako vy. V práci som sa nesnažil, ulieval sa, spal a pil. Som zlý, som zlý, som zlý. Klamal som a bral úplatky a kolegyne chytal za zadky. Som zlý, som zlý, som zlý. Zlý, zlý ale ostatní sú ešte horší. Zlý, zlý, ale lepší ako vy. Podvádzal s. Podvádzal som manželku a pustil k vode skvelú frajerku. Som zlý, som zlý, som zlý, som zlý. Bol som agent ŠTB a nezáleží mi ani na tebe. Som zlý, som zlý, som zlý, som zlý. Ale polepším sa sľubujem. Ja už nikdy nebudem. Zlý, zlý, ale ostatní sú ešte horší. Zlý, zlý, ale lepší ako vy. Lepší ako ty!


7. Haf haf
Haf haf! Haf! haf! Som malý psík čo stratil svoju kostičku. haf haf! Haf haf! Som psíček, ktorý hľadá svoju paničku. Keď ju nenájdem tak sa opijem. Keď ju nenájdem, tak mi bude smutno. Haf haf! Haf haf! Som malý psík čo stratil svoju kostičku. Haf haf! Haf haf! Som psíček, ktorý hľadá svoju paničku. Keď ju nenájdem, tak sa opijem. Keď ju nenájdem, tak mi bude smutno. A keď ju nájdem, zas sa opijem. Ja dobrý nebudem, spravím na ňu Haf haf! Fuj! Fuj!


8. Hlasy z podzemia
Kráčam sám zmrznutým ránom. S hlavou plnou pochybných plánov. Mám chuť šplhať čínske skaly. A cítiť ako sa na mňa valí vodopád. Neviem či som sám sebe pánom. Mám strach, že poviem zlým duchom áno. Som nikto, bojím sa celého sveta. Som hviezda, milión míľ od neba. "Dee Dee poď sem k nám, pozri sa jak je tu krásne" hlasy z podzemia zas celý de) v ušiach mám. "Dee Dee poď sem k nám" spoznávam tie hlasy jasne. Aj tje tajné znamenia a ja neviem či odolám. Náladu mám na bode mrazu. Čoho sa dotknem berie skazu. Nádej, že sa niečo zmení už nie je a všetko sa mi zdá bezcenné. Šváby tečú z môjho drezu. A všetci mi už na nervy lezú. Otrávené srdce kričí. Všetky vzťahy som zabil, zničil pochoval. "Dee Dee poď sem k nám, pozri sa jak je tu krásne" hlasy z podzemia zas celý deň v ušiach mám. "Dee Dee poď sem k nám" spoznávam tie hlasy jasne. Aj tajné znamenia a ja ťažko odolám. "Dee Dee poď sem k nám, pozri sa jak je tu krásne" hlasy z podzemia už na veky v ušiach mám. "Dee Dee poď sem k nám" spoznávam tie hlasy jasne. Aj tajné znamenia a viem, že neodolám.


9. Je to jedno
Aj keď ma nebaví život s koncom hlúpym, vôbec mi nevadí, že neviem kam sa rútim. Otvorím každé dvere, je jedno koho to sere. Hej! Hej! Nebudem čakať viac, kým mi niekto podá ruku, vyskočím na mesiac, narobím tam kopu hluku. Otvorím tam všetky dvere, je jedno koho to sere. Hej! Hej! Hej! Hej!. Budem sa sťažovať aj keď vám to bude vadiť. Dám to čo môžem dať a ostatné môžem stratiť. Otvorím každé dvere, je jedno koho to sere. Otvorím každé dvere, nakopem vás do prdele. Hej! Hej! Hej! Hej! Uaaauaaaauaaauaaaa...


10. Chleba
Bezchybný systém šalalali. Vynikajúca vláda šubidubidam. Chleba je lacný šalalalali. Hrdinská armáda šubidubidam. Všetko je perfektné. Všetko je skvelé. Vymakaný parlament. Úžasný prezident šubidubidam. Nádherný život šalalali. Nikto nie je kokot. Všetko je perfektné. Všetko je skvelé.

Skurvený systém šalalali. Vyjebaná vláda šubidubidam. Chleba je drahý šalalalali. Skurvená armáda šubidubidam. Všetko je na piču, všetko na piču, všetko je na piču, všetko je na kokot, všetko je na piču. Skurvený parlament šalalali. Vyjebaný prezident šubidubidam. Skurvený život šalalali. Vyjebaný kokot šubidubidam. Všetko je na piču, všetko je na piču, všetko je na piču, všetko je na kokot, všetko je na piču. Na piču je všetko, všetko je na piču, všetko je na kokot. Na kokot je všetko, všetko je na kokot, všetko je na piču. Na piču je všetko, všetko na piču, všetko je na kokot.


11. Sanitka
Už bliká modrý maják a počuť sirény. Už si po mňa idú chlapci milení. Toto nie je dobré, je to stratené. Majú biele plášte a boty gumenné. Dajte zo mňa preč tie ruky. Nie som blázon, veď nie som blázon. lebo vám vykrútim krky. Nie som blázon, veď nie som blázon. Neskúšajte na mňa triky. Nie som blázon, veď nie som blázon. Ja nechcem śť do sanitky!. Tí dobráci tam majú rôzne prístroje. Zmerajú ti nimi všetky ústroje. Do hlavy ti dajú hladičky. "Pílku prosím" je čas na zákrok chirurgický. Nechcem žiadnu injekciu. Nie som blázon, veď nie som blázon. Zavolajte políciu. Nie som blázon, veď nie som blázon. Ja mám celkom zdravú hlavu. Nie som blázon, veď nie som blázon. Ja nechcem do ústavu! Neskúšajte na mňa ťahy. Nie som blázon, veď nie som blázon. Pokiaľ je vám život drahý. Nie som blázon, veď nie som blázon. Neskočím vám na tie triky. Nie som blázon, veď nie som blázon. Ja nechcem do sanitky!.


12. Na predaj
Kradnú nám oči, kradnú nám uši, kradnú nám celý svet. Kde sa tu nabrali?! Sami sa pozvali. Na všetko majú odpoveď. Zvyknutí, že dostanú všetko to čo chcú. So zemou zrovnajú aj teba. Kážu nám vodu, sami víno slopú. Na perách med a v srdci jed. sami sa vybrali, sami sa spýtali, sami si dali odpoveď. Zvyknutí, že na predaj je všetko, to čo chcú, skúšajú to aj na teba. Tovar na predaj. My nie sme. Tovar na predaj. Kradnú nám oči, kradnú uši, kradnú nám celý svet. Rovnaké výzory, rovnaké názory, plné rovnakých viet. Zvyknutí, že celý svet im leží pri nohách. Keď nie si s nimi, tak si proti. Tovar na predaj. My nie sme. Tovar na predaj.


13. Ideálny svet
Ponúkame vám nový lepší svet kde sa nebude nik nenávidieť. Láska rozkvitne ako ruže kvet. Nikomu nebude nik závidieť. Ideálny svet. Super akcia za skvelú cenu, ak využiješ možnosť úveru. Môžeš sa tešiť z extra ponuky. Garancia doživotnej záruky. Slnko zažiari na novú éru hojnosti, štastia, plodnosti, mieru. Len dobré správy počuť z éteru. Užite si skvelú atmosféru. Ideálny svet. Kúpte si. Ideálny svet.


14. Závislí
Kolegyňa pije stále kávu. Andreja šlukuje zase trávu. Mário si šlahá do žily. Laca prášky celkom zmenili. Všetci sú na niečom závislí. Konzumujú rôzne nezmysly. Každý si chce mozog oblbnúť. Na svoj hlúpy život zabudnúť. Igor prepíja celú výplatu. Jožo ju hádže do automatu. Žanetu očaril internet. Zabudla kde je reálny svet. Všetci sú na niečom závislí. konzumujú rôzne nezmysli. Každý si chce mozog oblbnúť. Na svoj hlúpy život zabudnúť. Edo usilovne podniká. Zákusky šrotuje Monika. Zora sa s činkami lopotí. Do roboty idú roboti. Všetci sme na niečom závislí. Tak si rýchlo niečo vymysli. Nájdi si svoj dôvod prečo žiť. Keď sa nechceš v sračkách utopiť. Utopiť. Utopiť. Obesiť.

 Hore | Späť