Názov: Útok na špicu hitparády
Počet skladieb: 15
Rok vydania: 1994
Vydavateľstvo: Pavian Records
>>> Objednaj CD <<< z INFLAGRANTI RECORDS

ZOZNAM SKLADIEB:

Útok na špicu hitparády Kde je Jozef Mengele Polka Záverečná Puf a Muf Nezmením sa A.I.D.S. Útek z reality Chceš si žiť po svojom Pakáreň Otvárajte kasíno Je to zlé MHD Dievča zo Šanghaja Pivo

1.Útok na špicu hitparády
Chceme mať peniaze a veľa slávy, chceme sa dostať na špicu hitparády, dajte nám možnosť rýchlej kariéry, veď my sme šanca budúcej éry. Ak chcete peniaze a veľa slávy, zahoďte česť aj svoje ideály, dáme vám možnosť rýchlej kariéry, veď vy ste šanca budúcej éry.


2.Kde je Jozef Mengele ?
Kde je Josef Mengele, kde sa zloduch skrýva? Nikto nemá rušenie, kde to zviera býva. Popíja snáď oranžádu na Floride v Miami, iní majú presnú správu, žije v Paraguaji. Kde je Jesef Mengele? Kde je, kde je? Neviem, kde je! Možno žije v Taliansku, videli ho v Zürichu, možno ho Pinochet chráni, presúva sa potichu, možno zomrel v Brazílii a možno žije vedľa nás a operuje na Kramároch, odhaľte ho, prosím vás!


3.Polka
Kedysi som nemal rád vôbec žiadnu polku, nechcel som ju tancovať, zdala sa mi zlá, hovoril som, že na ňu tancujú sedláci, len sedláci a vidláci stále do kola (okolo stola). Potom som sa zoznámil však s dedinskou holkou, zaľúbil som sa do nej, je moja jediná, s ňou sa učím tancovať tú sedláckú polku, s holkou stále dokola tralalalá - orarija... teraz všetci tancujeme len dedinskú polku, na pogo sme zabudli, nudné sa nám zdá, na zábave zbalíme každú sedlácku holku a tancujeme do rána tralala - ararija...


4.Záverečná
Každý večer spolu chodíme a vodíme sa za ruky, spoločne sa nudíme a ty chceš odo mňa záruky, že naša láska nikdy neskončí, že je nekonečná, ja však začínam mať obavy, že je tu záverečná. Už je to tu - záverečná. Nemôžem ti už predstierať to že ťa ľúbim, neplatí už dávno to, čo som ti sľúbil, nemôžem ti už predstierať, to čo nie je pravda, nemôžem ti už dávať niečo, čo je dávno preč. Už je to tu - záverečná.


5.Puf a Muf
Dve malé mačiatka zabávali deti, poznal ich celý svet, no teraz už ich niet, volali sa Puf a Muf a nepoznali hnev, každý im bol kamarát a každý ich mal rád. Uf uf Puf a Muf. Vyrástli a dospeli, už na hru nie je čas, nie je čas na zábavu, to vie už každý z nás, kde sú malé mačiatka, čo zabávali deti ? poznal ich celý svet, no teraz už ich niet.


6.Nezmením sa !
Nezmením sa - nie! Nepredám sa - nie! a nevzdám sa - nie! A nezradím vás - nie! Mnohým ľuďom sa nepáči, že sa nám stále neráči byť ako oni, že vraj už sme vyšli z módy, nemoderní, nepotrební tak ako oni, nám stačí, že nás to baví a že nás nemajú radi, idioti, otravní idioti!


7.A.I.D.S.
Nový mor dnes ludstvo kosi - A.I.D.S. Koho chytí, zomriet musí - A.I.D.S. Všetci vedci to skúmajú - A.I.D.S. Žiadne lieky však nemajú - A.I.D.S. A.I.D.S. Oraganizmus postihnutý - A.I.D.S. Vírusmi je napadnutý - A.I.D.S. Imunitu lahko stratí - A.I.D.S. Život sa ti chlapče kráti - A.I.D.S. A.I.D.S. Zomrie starý, zomrie mladý - A.I.D.S. A nikto si s tým nevie rady - A.I.D.S. Vravia že je to trest boží - A.I.D.S. A celé ludstvo vykynoží - A.I.D.S.


8.Útek z reality
Sadneš si a stlačíš vypínač a hneď sa inde ocitáš, vznášaš sa vo vesmíre alebo zdrháš v hroznej tme. Ale veď toto nie je život tvoj, veď toto vôbec nie si ty, ale veď toto nie je život tvoj, ale útek z reality. Spíš s ďalšou prekrásnou ženou a vyhrávaš boj s presilou, topíš sa v prachoch a v zlate, problémy sú všetky v "aute".


9.Chceš si žiť po svojom
Chceš si žiť po svojom, chceš si robiť čo chceš, no svojím čakaním (s týmto postojom) to nedosiahneš, nikdy nedosiahneš, a tak ma počúvaj: Daj sa do boja !


10.Pakáreň
Pa pa pa pa pa pa pa pa pa šálala ú jé, ka ka ka ka ka ka ka ka ka šálala ú jé, Pakáreň, život je pakáreň šalala ú jé.


11.Otvárajte kasíno
Text poznate


12.Je to zlé
Už si zasa celá znudená zle sa mi na teba pozerá vobec nič ťa nebaví a si celkom bez nálady JE TO JE TO JE TO ZLÉ JE TO JE TO JE TO S TEBOU ZLÉ Si znudená a pomaly sa vlečieš si studená aj keď sa na slnku pečieš si znechutená lebo nude neutečieš si znudená ale zachániť sa nevieš


13.MHD
Na zastavke kazde rano stojim MHD, ze nepride moj spoj sa bojim,MHD autobus a elektricka meska MHD skolu zasa dozaista zmeskam MHD, konecne uz v dialke svetla vidim MHD, ako sa dovnutra dostanem sa divim MHD, vsetci nervozni ludia sa tlacia MHD mne sa ale take cesty pacia MHD MHD MHD MHD MHD , a zo skoly je cesta velmi rusna MHD , slecna co ma kope je vsak slusna MHD, dobre tomu kto sa v aute vozu MHD , lepsie tomu kto sa peso vozi MHD MHD MHD MHD MHD


14.Dievča zo Šanghaja
Ajajajajajajajaja , ja lubim dievca zo sanghajaja, je velmi pekny ma hnede oci, ja cely den sa kvoli nej tocim 2*, ajajajajajajajaj Ja lubim dievca zo Sanghajajaja ma cierne vlasy na nosenehy a pery plne plne nehy2* ,.... ajajajaja ja lubim dievca zo Sanghajajaja, ma plne hlupe reci, pyta sa zeci nepoznam do sanghaja2*, ajajajajajajaja ja pojdem za nou do sanghaja, nesmiem ju stratit musim kupit mapu ciny ajajajaj ja jaj ajajajaj 2*


15.Pivo
Ráno, na obed aj večer - Pivo malé, veľké, svetlé, tmavé - Pivo muži, ženy, deti, starci - Pivo doma, v práci, za volantom - Pivo Pivo to je zradný nápoj, obsahuje tvrdý náboj. Pivo je zákerný nápoj. Na zdravie aj na vracanie - Pivo Na oslavu aj na žiaľ - Pivo Za drobné aj za výplatu - Pivo Na rodinné rozvracanie - Pivo (óóóó - Pivo)


 Hore | Späť